med tuppen! Han fick gärna vinna idag, och det kändes jäkligt bra!

Jag kände mig så pass i form idag att jag ville se om jag kunde gå en kilometer på boardwalken! Det har nog aldrig hänt i mitt liv att jag självmant vill motionera!

Innan torsdagszoegat serverades så var vi nere på boardwalken och forcerade fram i mycket måttlig takt! Det blev 1,2 kilometer och jag kom i mål utan att behöva syrgas! Det tog 25 minuter men jag kände mig som en VINNARE!

Zoegat satt som en handske när vi kom hem, och nu började arbetet med att översätta dom senaste resultaten från sjukhuset till svenska, och skicka till den läkare i Sverige som beordrat undersökningen, och det tog hela förmiddagen!

Vi unnade oss några timmar på grillplatsen efter lunchen, för sedamera läsa på alla handlingar inför årsmötet på lördag! Det kommer med all sannolikhet att bli polsk riksdag, då vi har diametralt skilda åsikter! Just nu är det bara att vara så påläst som möjligt!

Lite kvällsmat skall vi unna oss framför TV´n med att åse Östersunds kamp mot Herta Berlin, innan det är dags för den goda frukosten imorgon bitti!

Matchen är slut nu och efter heroisk kamp så vann Östersund!!!!! GRATTIS!

Men var fan var publiken? den började höras när det var ca 20 minuter kvar och då verkade dom säga: SKRIK INT! På en division 3 match i Skåne engagerar sig publiken mer! Ett gratistips är att importera "di blåes" tifo! Östersund gör en helvetes bra match och fansen begriper det inte!

Till och med Bibs var mer engagerad än Östersunds fans!

Jag hoppas att alla bloggläsare haft behaglig och skön torsdagskväll framför TV´n!

Praia Tres Irmaos på morgonkvisten, var nästan folktomt! 

 Fiskarna var dock uppe och försökte få ihop till brödfödan.

Bibs gick lite fortare än mig, så hon fick vänta in mig! 

En och annan ballongflygare var också ute. 

Hotellet som ligger vid boardwalken var städat och inbjudande för nya gäster! Vid vår pool ligger det uppblåsbara saker av allehanda slag, såsom tranor, ödlor luftmadrasser, bollar och simdynor! Detta hotellet har kanske inte några engelska gäster? 

En av strandrestaurangerna håller på att ordna en rabatt med blommor, men det går trögt då det är väldigt torrt i sanden!

Restaurangen vid Love, har försäljning av något band som skall knytas upp på räcket! Ny gimmic för att ta de sista slantarna från oss pensionärer! Vi får väl spara några månader, om vi skall knyta några band!

                                                -------------------------                                                                     


För er som har intresse av hur bra Sverige går, kan besöka: www.statsskuld.com

                                                  -------------------------                                                                     

Avslutar dagens inlägg med lite kuligheter:

 

                                                   ------------------------

- Hur får du upp din man om morgonen?

 1. - Jag slänger katten i hans säng.
  - Hjälper det verkligen?
  - Jodå, hunden sover där.

 2. - Mina fötter har somnat.
  - Skulle man döma efter lukten är dom döda.

 3. - I morse var jag så tankspridd att jag serverade min man tvålflingor, istället för cornflakes.
  - Blev han arg?
  - Ja, han riktigt skummade av ilska.

 4. Gubben skröt om sin hörsel, gumman om sin syn.
  - Ser du flugan därborta? frågade gumman.
  - Nej, men jag hör fotstegen

                                                   ------------------------

Vi har alla våra laster: