Hej alla Tommys bloggläsare. 

Jag har idag fått äran av Tommy att få gästblogga innan jag och mormor Lena ska åka hem till Sverige.

Veckan hos Tompa och Bibs har varit underbar. Vi blev väl mottagna med öppna armar på Faro's flygplats.

När vi anlände till Alvor, fick vi rundvisning i den mysiga byn. Detta var början på en bra resa. 

Vi har varit på turné med kundvagnen princip varje dag. Ibland tunga lass med oss hem. Det vill säga mormor Lena's alla shoppingpåsar. Eller kameran som är fylld med massvis fina bilder från våra utflykter till Benagil, Portimao, Carvoeiro,  Praia da Rocha, Ferragudo och sist men inte minst köpcentrumet Aqua. 

Köpcentrumet Aqua kom med höga förväntningar. Jag som är väldigt intresserad av skor fick med mig 4 par skor. En påse full med kläder från Primark. Med andra ord levererade Aqua, och vi åkte inte hem tomhänt. 

Från mitt perspektiv har resturangbesöken varit väldigt bra. Ibland lång väntetid på maten, men annars utsökt mat. Samt vinflaskan man beställt in för 6-8 euro har varit outhärdligt smaskande. 

Idag har vi legat på grillplatsen hela dagen. Ätit Gambas alá pil pil till lunch. Nu sitter vi på balkan och intar vin för att sedan vandra vidare till restaurang O Arco da Velha. Som pricken över i:et intar jag den berömda glassen som jag blivit förtjust i här efter maten. 

Imorgon lämnar vi Alvor för denna gången. Det har varit helt underbart att få lära känna Tompa och Bibs. Människor med så stort hjärta är svårt att hitta. Vi har blivit bortskämda med frukost på balkan varje morgon.

Detta blir ett minne för livet!

Bästa hälsningar Hanna Olsson

Solbädd på praia du alvor.  

Sportsbar tillsammans med mormor Lena och Bibs.